pexels-nataliya-vaitkevich-7526024.jpg

supplement PROGRAM

Személyre szabott táplálék-kiegészítő program

Ha úgy érzed, elvesztél a táplálék-kiegészítők piacán, pontosan nem tudod, milyen vitamin és ásványi anyag kiegészítésre lenne szükséged...


akkor ez most neked szól!

 
Original.png

A +1 szolgáltatásommal lehetőség nyílik igénybe venni a Sanity-Living Supplement PROGRAMOT a 4 hónapos életmód program keretein kívül is. Ez a személyre szabott táplálék-kiegészítő protokoll az életmód program elengedhetetlen része, viszont ezzel a szolgáltatással külön elérhetővé válik mindazok számára, akik csak ezt a szolgáltatást szeretnék igénybe venni.

 

+1

Egy valóban hatékony életmód programhoz hasonlóan a táplálék kiegészítők alkalmazása során is rendkívül fontos a személyre szabottság. Minden ember egyedi, egyedülálló tulajdonságokkal, panaszokkal és életmódbeli különbségekkel. A vitamin- és ásványi anyag tartalmú készítmények, vagy a gyógynövény alapú termék alkalmazásánál sem lehet figyelmen kívül hagyni az egyéni életmód- és táplálkozásbeli szokásokat. Sőt ebben az esetben is elengedhetetlenül fontos a mit, mikor, hogyan és a mivel.

pexels-julia-volk-5273297.jpg
 
pexels-tara-winstead-6694190.jpg

+1

Ráadásul jelenleg, a munkám és magánéletem során is azt tapasztalom, hogy a táplálék-kiegészítők piacán igen nagy a zűrzavar. A vitamin és ásványi anyag készítményeknek rengeteg fajtája létezik, viszont a hasznosulásukban lényeges különbségek mutatkoznak. Az óriási kínálat ellenére, a piacon fellelhető legtöbb készítmény még a legnevesebb márkáknál is egyáltalán nem, vagy rosszul felszívódó formában tartalmazza a pótolni kívánt vitaminokat és ásványi anyagokat. Így a tudatos, egészségére adó vásárló csak a szemetesbe dobja a pénzét, mert a várt hatás elmarad.

 
pexels-tree-of-life-seeds-3577290.jpg

A program célja

A +1 szolgáltatás azzal a céllal hoztam létre, hogy segítsek a táplálék-kiegészítés helyes kivitelezésében egy személyre szabott, független protokoll összeállításával.

Ez a program azoknak a magukat laikusnak nevező, tudatos vásárlóknak szól, akik bár szeretnék vitaminkészítményekkel támogatni az egészségüket, de nem tudják pontosan, hogy melyiket, milyen formában és hogyan kéne alkalmazniuk. Segítséget nyújthat továbbá azoknak is, akik életminőségét rontja és mindennapjait megkeseríti egy vagy több egészségügyi probléma. A kisgyermekes szülőknek is hasznos lehet, hiszen a gyerekek megfelelő vitaminpótlásáról nagyon kevés szó esik.

 
pexels-anastasia-shuraeva-5124961.jpg

Mikor lehet hasznos egy személyre szabott protokoll?

- Általános immunrendszer erősítés
- Fizikai teljesítményfokozás
- Szellemi teljesítményfokozás
- Támogatás az inzulinrezisztencia hatékony kezeléséhez
- Alvási problémák
- Bélrendszeri problémák
- Méregtelenítés
- Epeproblémák (étkezések utáni puffadás, hasmenés)
- Emésztési problémák (puffadás, gyomorégés)
- Diéta támogatása természetes készítményekkel

- Általános vitamin- és ásványi anyag pótlás
- Babatervezés
- Vitaminpótlás gyerekeknek

Stb.

 

A +1 programmal nem lehet teljesen elkerülni az életmódbeli változtatásokat, hiszen megfelelő táplálkozás vagy az emésztés és a bélrendszer támogatása nélkül, az étrend-kiegészítők alkalmazása majdnem feleslegesnek mondható.

 


Supplement PROGRAM tehát így épül fel:

I.

Egyéni célok meghatározása

II.

Anamnézis felvétele

III.

Életmódbeli szokások felmérése

IV.

Közérzetet rontó panaszok átbeszélése

V.

Személyre szabott táplálék-kiegészítő protokoll összeállítása

VI.

Étrendi és életmódbeli változások ajánlása

 

Részletek

A személyre szabott táplálék-kiegészítő protokoll egy egyszeri konzultáció után kerül átadásra, elektronikus formában.

A program résztvevőinek lehetőségük van kedvezményes kontroll konzultációra, melynek során a protokoll az egyéni céloknak megfelelően módosulhat.

A résztvevők állandó törzsvásárlói kedvezményt vehetnek igénybe minden táplálék-kiegészítőre a www.herbalbox.hu

webáruházban.

A Supplement PROGRAM országosan, bárki számára elérhető online.

pexels-nataliya-vaitkevich-7526023.jpg