pexels-zorro-zombie-1261994.jpg

Rólam

 

Pár szó magamról...

A buddhizmus egyik meghatározó szimbóluma a lótuszvirág, ami minden reggel képes a sáros vízből kiemelkedni és újjászületni. Ahogy a virág a sötét vízből kiemeli gyönyörű virágát, úgy emelkedhet ki az ember a világ sötétjéből egy új gondolkodási szintre és egy új, tudatos életmódba. A lótuszvirág tehát az újjászületés szimbóluma. Azt jelképezi, hogy ebből a sötét, nehézségekkel teli világból, a legreménytelenebb helyzetből is ki lehet emelkedni és megteremteni saját magunkban a harmóniát és a békét.


Nagy Alexandra vagyok, a Sanity-Living megálmodója, az életem és a foglalkozásom szimbóluma pedig a fehér lótuszvirág. Az újjászületésen túl a lelki egyensúlyt, az emberi természet akadályainak legyőzését jelképezi. Életmód és táplálkozás tanácsadó, webáruház tulajdonos vagyok - szenvedélyem az egészséges életmód és kész vagyok a legnagyobb lelkesedéssel és profizmussal segíteni bárkinek, aki belevágna az életmódváltásba. Webáruházamban a legjobb minőségű étrend-kiegészítőket forgalmazom és alkalmazom is, mind a munkámban, mind a magánéletemben. Ez az én hivatásom, amiben kiteljesedhetek.

pexels-miranda-sehl-8605338.jpg
 

Úgy érzem, ebben a szakmában saját magam bemutatása kiemelten fontos - hiszen én magam vagyok a saját életmódom, a Sanity-Living produktuma. Így tudom megmutatni, hogy mit lehet elérni azzal az életmóddal, amit tanácsolok és amit képviselek. Az egészségem, a külsőm és a fittségem az életmódom eredménye - az évek óta tartó munkám és az egészségem iránti elkötelezettségem értékes végterméke. Szilárd meggyőződésem, hogy amit saját magunkért teszünk az nem kiadás, hanem egy nagyszerű befektetés. Fitten, egészségesen, jó minőségben szeretném leélni az életem, gátlások nélkül - ezen dolgozom.

 

Nem szerencse, nem véletlen, nem a genetika...

Tudatos életmód, kemény munka és elhivatottság!

Amióta az eszemet tudom hadi lábon álltam a külsőmmel. Gyerekkoromban túlsúlyos kislány voltam aminek minden lelki nehézségét megéltem. Fiatalként is számtalan megjegyzést hallgattam végig a testemmel kapcsolatban, de nem ez zavart a legjobban - egyáltalán nem éreztem jól magam a bőrömben. Saját magam legjobb verziójává akartam válni. Akkor kezdődött minden. Megszállottan kutatni kezdtem a táplálkozás, az életmód és a fogyás közötti összegfüggéseket. A zsebpénzemen kókuszolajat vásároltam, a suliba (középiskola) párolt zöldségeket vittem ebédre, amit én készítettem, és mindig volt nálam egy üveg víz. Egészen addig nem is sejtettem, hogy mennyire szomjas voltam - mindenre.

FotoJet4444.jpg
 

Fitness modell versenyfelkészülés

2016-2017

blogra.jpg
 
33.jpg

II. Blade Sport Kupa
Magyar Bajnokság 

4. HELYEZÉS

WBPF EB KVALIFIKÁCIÓ ÉS OPEN INTERNATIONAL
2017

 

A fitnesz modell versenyen való részvétel egy igazi mérföldkő volt az életemben. A felkészülés alatt rengeteget tanultam és tapasztaltam erről a sportról, a versenydiétáról, a formaidőzítésről, de legfőképp magamról. Munkahely és egyetem mellett készültem fel, a végén már heti 10-12 edzéssel és extrém kalóriadeficittel. A célomat végül sikerült elérnem: életem legjobb formáját és egy magyar bajnoki 4. helyezést. A versenyformám (sajnos) egyetlen napra szólt. Így ez a meghatározó élmény és tapasztalat indított el azon az úton, hogy még mélyebbre ássak és megtaláljam a fenntartható életmód és a tartós fogyás kulcsát.

SAM_7099_edited.jpg
 

Mindent összevetve 4 éves korom óta rendszeresen sportolok és a mai napig aktív élet folyatok. Imádok túrázni, hegyet mászni, síelni, búvárkodni, utazni és relaxálni. Mára a a sport első sorban nem a fogyás, hanem az egészség és a boldogság eszköze az életemben. Jelenleg a futás szerelmese vagyok. Lassan túl vagyok 2500 lefutott kilométeren, teljesítettem 6 félmaratont, jelenleg pedig egy hosszabb kihívásra készülök. Jelenlegi legnagyobb vágyam a maratoni táv lefutása.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
 

Évek óta foglalkozom a fogyás, az élelmiszerek és a táplálkozás témakörével, 2019 óta pedig hivatalosan is táplálkozás tanácsadó vagyok. Ez az életem, a hobbim, a hivatásom, a szenvedélyem. Folyamatosan kutatom és tesztelem a legújabb vitaminkészítményeket, étrend-kiegészítőket, a tapasztalataimról, mások visszajelzéseiről pedig naplót vezetek. Elhivatott vagyok a minőség és a megbízhatóság felé, hiszek a természet erejében és kulcsfontosságúnak tartom a megfelelő étrend-kiegészítést. Így született meg a webáruházam, a HerbalBox, ahol kizárólag magas minőségű táplálék-kiegészítőket forgalmazunk, országos kiszállítással. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
 
Original.png

 A hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataim és tanulmányaim alapján alkottam meg a Sanity-Living névre keresztelt életmódprogramot. Küldetésem, hogy segítsek azoknak az embereket, akik szeretnének végre harmóniában élni a testükkel (legyen szó fogyásról, hízásról, alakformálásról vagy bármilyen az életmódhoz köthető egészségügyi panaszról), akik készek változtatni, mert felszabadultan, örömmel és büszkén akarnak tükörbe nézni, egészségesen és sokáig akarnak élni. Célom az ismeretátadás - a megszerzett tudásom átadása hosszútávra, a személyre szabott életmód programom által.

Keress bátran!

 

Nem a bíráló számít, nem az, aki fanyalog, mert az erős ember egy pillanatra megbotlott, vagy mert ezt vagy azt szerinte jobban is csinálhatta volna az, aki cselekedni mert. Egyedül azé az érdem, aki kiáll a küzdőtérre, akinek arca porban, verejtékben és vérben fürdik, aki vitézül tör előre, aki újra meg újra téved és hibázik, mert a tévedések és hibák minden erőfeszítés velejárói, aki síkra száll a nemes ügyért, aki szerencsés esetben végül megízlelheti a diadal gyümölcseit, s ha derekas teljesítménye dacára végül mégsem arat sikert, legalább tudja, hogy soha nem kell osztoznia a bátortalanokkal és hidegszívűekkel, akik nem ismernek sem győzelmet, sem vereséget.

Theodore Roosevelt

 

Néz körül a Webshopon!

Minőség ✔ Megbízhatóság ✔ Valódi hasznosulás ✔ Reform alapanyagok ✔
Ne érd be kevesebbel!

 

Jelentkezem!

Kérj időpontot az első konzultációra!

pexels-daria-shevtsova-4117678.jpg