Életmód BLOG

Tudatos életmód 
Egészséges táplálkozás
Életminőség fejlesztés
Sport
Regeneráció

Lelki egészségfejlesztés

pexels-hakeem-james-hausley-4516066.jpg
 

"Mindenkinek joga van olyan ismeretek megszerzéséhez, amelyek lehetővé teszik az egészség megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatos lehetőségek megismerését, valamint megfelelő tájékoztatáson alapuló döntések meghozatalát az egészséggel kapcsolatos kérdésekben."

Az 1997. évi egészségügyi törvény

 
pexels-alleksana-4113925.jpg

Életmód

Az életmód nem diétát jelent és nem csak a táplálkozásról szól. Életmódunk egy nagyon összetett rendszer, amelyben élünk. Életmódnak nevezzük az általunk kialakított, mindennapi szokásainkat, amelyek meghatározzák a beállítottságunkat, személyiségünket. Életmódunk meghatározza a közérzetünket, hosszú távon pedig az egészségügyi és mentális állapotunkat is.

Az egészséges életmód legfőbb részei: a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a regeneráció és a lelki egészségvédelem (mentálhigiéné). Életmódunk szerves részét képzi az is, hogy mivel tápláljuk az elménket, milyen emberekkel vesszük körbe magunkat és hogy tudatos döntéseket hozunk-e a mindennapokban. 

A Sanity-Living életmód blogon ezen témakörökkel kapcsolatos cikkeimet, legújabb tudományos kutatások fordításait, saját magamon elvégzett termékteszteket és a mindennapi életben felhasználható tudást szeretnék megosztani mindenkivel, aki kíváncsi és nyitott erre a témára.

 

Cikkek 

 
Keresés

D-Mannose - A máig titkolt csodaszer

D-Mannose - A máig titkolt csodaszer Így előzd meg, vagy kezeld a húgyúti fertőzést természetesen A felfázás, vagyis a húgyhólyag...

A fantasztikus négyes az immunerősítésben

4 alapvitamin, hogy felturbózd az immunrendszered vírusos időkben A koronavírus-járvány kirobbanása óta az egészségügyi állapotunk és...